kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

neděle 16. března 2014

Vlasový kartáč, se kterým rozčesávání netahá a nebolí. Že tomu nevěříte? Zkuste Tangle Teezer.


Už nevíte, čím si po umytí česat vlasy, aby vám jich půlka nevypadala a ty uzle v nich se rozmotaly bez toho, aby to hrozně bolelo? Mám pro vás jeden tip. Už přibližně rok mám doma kartáč Tangle Teezer. Když jsem o něm četla poprvé, myslela jsem si, že je to zase nějaká reklamní blbost, která je k ničemu a ignorovala ho. Po přečtení několika pozitivních recenzí jsem se ale rozhodla si ho přeci jen pořídit a posoudit podle sebe, zda je, či není k něčemu dobrý. Vzhledem k tomu, že se dá sehnat asi od 190 Kč, není to zase takový boj.
Co tento kartáč slibuje?

Pevnější a zářivější vlasy, zbavíte se vlasových zlozvyků. Všechny ty roky tahání a trhání zamotaných uzlů z vašich vlasů špatnými kartáči bude minulostí, vaše vlasy se mohou stát opravdovou korunou krásy jednoduchým krokem, a to používáním toho to kartáče a tak dále, a tak dále. Během pravidelného používání sami uvidíte a ucítíte změnu. Přirozená pevnost, tvar a lesk se vrátí. Vlasy budou lesklé a krásné, česání bezbolestné. No co, zní to dobře, ne?

Jaká je tedy realita?

První zásadní věc je nezvyk. Kartáč nemá rukojeť, takže to chce se naučit s ním manipulovat. Chvíli to trvá, první dny vám bude z ruky padat, ale časem tomu přijdete na kloub a ani vám to nepřijde.  Je umělohmotný, tak je fajn, že s prvními pokusy se vám hned nezničí.
Musím ovšem potvrdit, že česání s tímto kartáčem je velmi příjemné, nepociťuji tolik tahání a i rozčesání mokrých vlasů je práce jen na chvíli, a to jsou moje vlasy opravdu dost husté. Největší rozdíl jsem pocítila, až když jsem si s sebou na dovolenou místo tohoto hřebenu vzala ten můj starý „obyč“ kartáč. No to jsem neměla dělat, česala jsem dlouho, neúspěšně a ještě ke všemu ho hrozně bolelo. Takže pro ženy, které u česání svých vlasů trpí a tahání je opravdu nepříjemné až moc, doporučuji vyzkoušet. Barev je spousta, určitě si vyberete nějaký, co se k vám do koupelny bude hodit.


Další plus tohoto kartáče je, že se vyrábí i menší balení s ochranným obalem do kabelky nebo na cesty. Takže se vám nepoláme a nezničí. I když já teď už i na cesty vozím tu normální verzi, a vypadá, že mi vydrží do smrti.

Krásný je také tento výrobek pro malé holčičky. Vzhled ve stylu kytičky spolu s místem pro uložení gumiček, je vážně roztomilý a pro maminky, které se trápí česáním svých malých princezen je to určitě fajn volba.


A kde seženete? V některých kadeřnictvích nebo všude možně na internetu.

Vyzkoušela některá z vás tento kartáč, a jaké jsou vaše zkušenosti (tentokrát směřuji opravdu jen na ženy, pochybuji, že muži se tímto zaobírají). Podle mě, jestli se u česání sebe nebo svých dětí opravdu trápíte, je docela dobrý tip Tangle Teezer vyzkoušet.


2 komentáře:

  1. Prvním dojmem jsem byla uchvácená, později to zase tak velké nadšení není. Vlasy elektrizují a cuchance se musí důkladněji rozčesávat stejně jako u normálního kartáče. Každopádně to asi o něco lepší bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo, cuchance jsou prostě cuchance, s těmi bojuji hlavně od gumiček a je fakt, že ty bolí tak jako tak. Jinak u mě naopak vlasy neelekrizují, ale přiznávám, že moje nadšení je asi i proto, že předtím jsem měla kartáč - levnej šmejd :D

    OdpovědětVymazat