kosmetika

kosmetika (34) krása (21) přírodní kosmetika (9) balea (8) dekorativní kosmetika (8) životní styl (8) essence (7) drzá mamina (6) parfémy (5) zdraví (4) zábava (4) hubnutí (3) nioxin (3) padání vlasů (3) péče o vlasy (3) vlasy (3) arganový olej (2) atopický ekzém (2) avon (2) chanel (2) dermacol (2) guerlain (2) hydratační (2) hádky (2) jak vybrat (2) jaro (2) kokos (2) kondicioner (2) krém (2) krém na ruce (2) masáže (2) muž (2) móda (2) oční stíny (2) parfém (2) peeling (2) rtěnka (2) saloos (2) tělové mléko (2) tělový krém (2) tělový olej (2) vztahy (2) šampon (2) žena (2) 100% olej (1) 50+ (1) Get Big Lashes (1) Triple Black (1) alkohol (1) antiperspirant (1) aroma ritual (1) aromalampa (1) auromére (1) babylove mama (1) balzám na rty (1) banán (1) beauty keratin (1) bio olej (1) bioderma (1) boj (1) byliny (1) cena (1) cookies cream (1) cukrová třtina (1) deodorant (1) dior (1) dlouhotrvající rtěnka (1) dlouhotrvající tužka (1) domácnost (1) dtangler (1) e-shopy (1) edp (1) edt (1) eveline (1) fialky (1) fluid (1) fíky (1) garden of eden (1) garnier (1) gucci (1) hubneme (1) hydratace (1) imperial (1) insolence edt (1) italský chrtík (1) jablečný ocet (1) jahody (1) jak bydlet se ženou (1) jarní únava (1) joico (1) kabelky (1) kiwi (1) kocovina (1) krepatění vlasů (1) krém proti vráskám (1) květ bavlníku (1) květiny (1) lenost (1) levandule (1) limeta (1) limetka (1) limitovaná edice (1) makeup (1) malina (1) mandle (1) maska (1) mastná pleť. (1) masážní krém (1) matující (1) max photoderm (1) med (1) mořská sůl (1) mučenka (1) máta (1) natural beauty (1) nude (1) oil repair (1) olej (1) olej z Maroka (1) olivový olej (1) omlazující krém (1) orchidej (1) originální (1) padání vlasů. (1) padělky (1) parfumerie (1) parfémová voda (1) pleva (1) pleťový olej (1) použití (1) proti bílým skvrnám na oblečení (1) pudr (1) pure fiji (1) páv (1) přírodní (1) rady (1) recepty (1) regenerace (1) repairing care (1) rexona invisible (1) ricinový olej (1) romantic (1) rossmann (1) ruce (1) růže (1) skladování (1) složení (1) složky (1) smažený sýr (1) smíšená pleť (1) soužití (1) sprchový gel (1) strie (1) suchá pleť (1) svíčky (1) světlá pleť (1) tahání vlasů (1) tangle teezer (1) tipy (1) toaletní voda (1) trvanlivost (1) tukozroutska polevka (1) typy (1) tónovací krém (1) tělový peeling (1) třešeň (1) ultra colour absolute (1) vendula london (1) vlasová péče (1) vlasový kartáč (1) vlnité vlasy (1) voděodolná řasenka (1) vosky (1) vrásky (1) vůně (1) vůně. (1) wear berries (1) wellness beauty (1) yankee candle (1) yves rocher (1) zdravý životní styl (1) zubní pasta (1) zubní péče (1) zářivé vlasy (1) úklid (1) červené vlasy (1) čokoláda (1) štětec (1)

čtvrtek 27. února 2014

Buďte krásná s přírodními oleji od Saloosu


Saloos je česká značka, která se zabývá výrobou certifikované přírodní biokosmetiky. Její produkty neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva, nevyvolávají alergické reakce a jsou vhodné pro všechny typy pleti (to jsem vyčetla na oficiálních stránkách značky).

Vzhledem k tomu, že už jsem vyzkoušela spoustu krémů, odličovačů i pleťových vod od různých značek a všechny mě už pomalu přestaly bavit, tak jsem si řekla, proč nevyzkoušet sílu přírody.  Saloos nabízí mnoho druhů pleťových olejů, pleťových vod, hydrofilních odličovacích olejů a pak samozřejmě i sprchové oleje, koupelové oleje a vše, co vás kolem olejů napadne.

Postupně jsem používala regenerační obličejový olej růže, ylang ylang a pak také levanduli a jasmín. Všechny oleje nádherně voní a mají příjemnou konzistenci, nejsou ani moc tekuté ani moc husté, prostě tak akorát. Obličejové oleje se nanáší vždy na mokrou pleť, můžete ji navlhčit obyčejnou vodou nebo použít květinové pleťové vody přímo od Saloosu. Zase máte na výběr z mnoha vůní a krom výše zmíněného zvyšují vlhkost pleti, čistí ji, tonizují. Dále se dají použít pro ošetření vlasů a také třeba jako voda po holení nebo depilaci.
Časem jsem od regeneračních obličejových olejů přešla k rostlinným a bio olejům, není u nich sice tolik možností vůní, ale je to větší balení za menší cenu, a vždycky je fajn trochu ušetřit. I když s těmito oleji šetříte i tak, olej koupíte kolem 100 Kč a vydrží vám o dost déle než drahé krémy.

A jaký olej tedy vybrat? Záleží na tom, jakou parfemaci upřednostníte a jak vám který bude na pokožce příjemný. Pro mě je favorit šípkový olej, když ho nanesete na noc, máte ráno kůži jako po liftingu, jeho účinek na vrásky je opravdu zázračný. Teď mám pro změnu mandlový, ale ten mi moc nevoní  a i když je po něm pleť krásná, tak ten šípkový je prostě top. Jen pozor, nečekejte žádnou vůni šípků a růží, jeho parfemace není nic moc, takže pokud vám jde i o vůni, jděte raději do jednoho z těch obličejových, které voní opravdu nádherně.

Další výrobek, který určitě stojí za zmínku je hydrofilní odličovací olej. Pracuje se s ním tak, že trochu navlhčíte odličovací tampon a kápnete na něj pár kapel oleje.  Vytvoří se taková zvláštní emulze, kterou odlíčíte i voděodolnou řasenku. Plus také je, že po odlíčení budete mít krásně hydratovanou pleť, ani se nemusíte natírat krémem.


Na závěr musím říct, že výrobky od značky Saloos určitě stojí za to vyzkoušet, účinky na pleť jsou úžasné a jejich vůně také, a můžete být spokojené i s tím, že na sebe nepatláte nic umělého, ale využíváte síly přírody.


Máte s přírodními bio oleji zkušenost nebo raději používáte krémy? Jaký z výrobků je pro vás ten top, nejpříjemnější a nejvoňavější? Určitě uvítám doporučení, který ještě vyzkoušet.

Přeji vám všem příjemný a květinami provoněný den!



5 komentářů:

  1. Já teď mám od saloosu na zkoušku latte kokosový balzám, olejíček na odličování s meduňkou, a olejíčky na mytí a do koupele :)
    Určitě budu ráda když si dáš u mě stálý odběr, kdyby jsi to tu měla tak ti to dám taky :) svet-inspirace.blogspot.czvet-inspirace.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový balzám, tak o tom ani nevím, ale určitě ráda vyzkouším :) Jinak s tím odběrem nevím, jak se to dělá, ale zkusím na tom zapracovat, blog svet-inspirace vypadá moc pěkně, určitě si ho do odběru dám, až na to přijdu :)

      Vymazat
    2. U mě v meníčku, je widget s pravidelnými čtenáři a tam je pak "připojte se k tomuto webu" :)

      Vymazat
    3. Super, díky moc za poučení, jsem v tom ještě nová tak se ráda přiučím co a jak.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat